Betalen

Betaalmethoden

Je kunt bij Buitenlicht.nl op de volgende manieren betalen.

 • iDEAL

  Dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je rekent snel en veilig af via de internetbankieren omgeving van je eigen bank. Je kiest jouw eigen bank uit de keuzelijst.

 • Creditcard

  Wij accepteren creditcards van Mastercard, Visa en American Express. Deze maatschappijen bieden doorgaans uitgebreide kopersbescherming en -verzekering.

 • PayPal

  Dit is wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode en wordt gebruikt in meer dan 200 landen. Je hebt alleen de inloggegevens van je PayPal account nodig om de betaling te voldoen

 • Achteraf betalen (via Klarna)

  Je kan er bij Buitenlicht voor kiezen om achteraf te betalen. Deze betalingsmogelijkheid wordt aangeboden door Klarna (www.klarna.nl)

 • SEPA overboeking

  Hierbij maak je de betaling handmatig over via de internetbankieren omgeving van je eigen bank, het kan enkele dagen duren voordat de betaling verwerkt is. Je maakt de betaling over op een rekening van onze betaalprovider Mollie.

Betaalprovider

Alle online betalingen worden mogelijk gemaakt door onze betaalprovider Mollie. Mollie zorgt voor de beveiligde omgeving waar de betalingen uitgevoerd worden en is gevestigd in Amsterdam.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen