Gratis verzending vanaf Gratis verzending vanaf € 100,00
Gratis verzending vanaf Snelle bezorging
Gratis verzending vanaf 5 Jaar in-lite garantie
Bezig met laden... Bezig met laden...

Het volledige in-lite systeem

0 producten
Bezig met laden... Bezig met laden...

Het unieke 12V in-lite systeem, plug & play, flexibel, energiezuinig en eenvoudig zelf aan te leggen

In-lite tuinverlichting is gebaseerd op laagspanning (12 volt). Onze verlichting is daarmee veilig en gemakkelijk zelf te installeren. Je hebt slechts een transformator en 12 volt kabel nodig.

De transformator stuurt de verlichting aan en geeft stroom aan het systeem. Met behulp van een lichtsensor springt de verlichting automatisch aan als het donker wordt en met de timer kun je het aantal branduren instellen. De laagspanningskabel geleidt de stroom en zorgt ervoor dat de lampen branden. Met de gloednieuwe in-lite Smart HUB 150 is het zelfs mogelijk om je buitenverlichting met een app te bedienen.

Zorg er altijd voor dat je transformator voldoende vermogen (watt) heeft voor de in-lite lampen in je lichtplan. Hou daarnaast bij het kiezen van de 12 volt kabel rekening met de maximale afstand die je ermee kunt afleggen. Voor een uitgebreide toelichting op ons systeem ga je naar de pagina ‘het in-lite 12 volt systeem’.

Scroll naar boven
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen