In-lite wandlampen

(33 producten)

Wandlampen zijn op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld naast openslaande tuindeuren of op een tuinwand. Mooi is het om op bijvoorbeeld een schutting op ooghoogte een aantal wandlampen te plaatsen. Door ze repeterend te plaatsen accentueer je ook ‘s avonds de diepte van de tuin. Wil je juist een pad of oprit functioneel verlichten plaats de armaturen dan juist lager op de wand zodat het licht tot de grond reikt. Ook pergola’s en overkappingen kun je heel mooi met wandlampen verlichten. Creëer bijvoorbeeld een mooi strijklicht op een paal of wand of gebruik kleine spotjes om je loungehoek uit te lichten. Tenslotte kun je een wandlamp natuurlijk ook ‘gewoon’ naast je deur plaatsen, een aantal wandlampen uit ons assortiment is geschikt voor montage op 230 volt.

Bezig met laden... Bezig met laden...

LED wandlampen op laagspanning

Er keuze uit verschillende types en modellen buitenlampen zoals de lantaarn wandlampen, up-down wandverlichting en buiten wandlampen met bewegingssensor. Duurzame verlichting wordt steeds populairder. LED verlichting is energiezuiniger, gaat langer mee en is daardoor ook minder slecht voor het milieu. Een tweede mogelijkheid om je tuin duurzaam te verlichten is de tuinverlichting op zonne-energie. Deze wandverlichting laadt zichzelf overdag op door middel van een zonnepaneel. Deze energie kan ’s avonds gebruikt worden om de tuin te verlichten.

LED buitenverlichting voor alle toepassingen

Buitenlicht.nl biedt het volledige assortiment in-lite buitenverlichting aan. Combineer de verschillende lijnen in-lite om uw tuin optimaal te verlichten. Ons assortiment bevat LED Grondspots, LED staande lampen, LED wandlampen, LED buitenspots, LED Opbouwlampen, maar u kunt ook zoeken op toepassing, zoals verlichting voor bij een boom, LED verlichting voor bij een pad, voor bij een terras,  voor bij een border, voor bij een schutting, voor een oprit, een pad, of voor bij een muur.

Buitenverlichting op laagspanning

Vrijwel alle tuinverlichting die je op Buitenlicht.nl kunt kopen is 12 Volts buitenverlichting. Dit biedt veel voordelen. 12 Volts buitenverlichting is namelijk gebaseerd op laagspanning (12 volt). Deze tuinverlichting is daarmee veilig en eenvoudig zelf te installeren! Met de handleiding bij de producten kan je zelf vaak al heel ver komen zonder hulp van een buitenlicht professional. Wel is het verstandig van te voren een lichtplan en/of kabelplan te maken. Uiteraard kunnen wij je daar ook bij helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Kies de maat die je wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen