Over Buitenlicht.nl

In-lite

Buitenlicht.nl profileert zich als specialist in in-lite buitenverlichting. In-lite is een hoogwaardig Nederlands merk buitenverlichting dat producten zelf ontwerpt en o.a. distribueert via een netwerk van tuinprofessionals. Alle tuinverlichting van In-lite is energiezuinig en duurzaam. Daarnaast is vrijwel alle tuinverlichting op basis van laagspanning (12 volt) en daardoor erg makkelijk aan te sluiten en uit te breiden.

We bieden diverse categorieën lampen zoals grondspots, staande lampen, wandlampen, buitenspots en opbouwlampen. Het universele systeem en de uitgebreide accessoires zorgen er voor dat iedere tuin naar wens kan worden verlicht.

Vraag hier de nieuwste In-lite brochure aan.

Service

Naast een uitgebreid assortiment buitenverlichting biedt Buitenlicht.nl daarnaast uitstekende service. Zo kunt u contact met ons opnemen als u hulp nodig heeft bij het aanleggen van de verlichting of behoefte heeft aan een licht- of kabelplan. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen als u advies nodig heeft over de aanschaf van uw tuinverlichting.

Onze in-lite professional

Buitenlicht.nl is een initiatief van Hoveniersbedrijf Marco Hijkoop. Als hovenier heeft Marco jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in allerlei soorten en maten. Tuinverlichting is hierbij één van de belangrijkste onderdelen om uw tuin de gewenste en juiste sfeer te geven.

Steeds meer consumenten vragen om hoogwaardige kwaliteit tuinverlichting. Om in die behoefte te voorzien is Buitenlicht.nl in het leven geroepen. Met een gerenommeerde partner op het gebied van websites en webshops is de webshop Buitenlicht.nl ontwikkeld waarbij we een breed en kwalitatief hoog assortiment buitenverlichting voor u beschikbaar hebben gemaakt.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen