Retourneren

Indien een product niet aan de verwachtingen voldoet kun je het gratis ruilen of retourneren. Hieronder staat uitgelegd hoe dit werkt en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.

Zichttermijn - 14 dagen

Nadat je de bestelling hebt ontvangen gaat de zichttermijn van 14 dagen in. In deze periode kun je de producten bekijken en uitproberen zoals je in een winkel zou doen. Het is niet toegestaan de producten bijvoorbeeld in je tuin te installeren. 

Retourneren - via ons retourportal

Als je de producten wilt retourneren kun je de retour aanmelden via deze pagina: https://buitenlicht.shipping-portal.com/returns/. Je ontvangt een retouretiket, deze kun printen en op de verpakking plakken. Stuur je de producten onbeschadigd en in de originele verpakking (voor zover mogelijk) terug naar ons. Je kunt het pakket afgeven bij iedere PostNL-locatie in Nederland. 

Track & Trace code

Op het retouretiket staat een Track & Trace code waarmee je zelf de retourzending kunt volgen. Als wij de retourzending hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging per e-mail.  

Terugbetaling - binnen 14 dagen

Nadat we je retourzending hebben ontvangen betalen we binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug via dezelfde betaalmethode waarmee je betaald hebt. Wanneer je de volledige bestelling retourneert betalen we ook de verzendkosten terug. Indien de producten beschadigd zijn verrekenen wij de waardevermindering in de terugbetaling.

Modelformulier voor herroeping

Je kan indien gewenst gebruik maken van ons modelformulier voor herroeping.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen